Onderdeel van de Facilicom Group


Sinds mei 2016 maakt Kleentec deel uit van de Facilicom Group. Het jaar daarop, begin 2017, werd Gom Food – ook onderdeel van Facilicom – geïntegreerd in Kleentec. Door de samenvoeging ontstond een bedrijf met op dat moment 1000 gespecialiseerde medewerkers; een marktleider met 100 vooraanstaande klanten in de food en feed industrie.

Investeren in ontwikkeling

De overname van Kleentec komt voort uit Facilicoms strategie om te investeren in specialismen. Kleentec is een innovatieve specialist met veel specifieke kennis en een uitstekende klantenservice. Beide partijen –Kleentec en Facilicom – delen hun vooruitstrevende en klantgerichte visie. De ontwikkelkracht van het Facilicom concern geeft Kleentec de mogelijkheid om haar specialisme nog verder te ontwikkelen en haar servicegraad nog verder te verhogen.

Over Facilicom

Facilicom Group is al 50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan haar klanten alle facilitaire zorg uit handen nemen. Op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze.

Facilicom kan op vrijwel elk terrein de juiste facilitaire diensten leveren. Van het pand schoon houden, zorgen voor alle veiligheid, elke dag een smakelijke lunch maken voor de medewerkers, het leveren van tijdelijk personeel tot de gehele overname van activiteiten. Ook bouw, verbouw, renovatie – inclusief de installatietechniek – en onderhoud van panden kan aan Faclicom worden toevertrouwd.

Facilicom Group telt ruim 30.000 medewerkers en is actief in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De activiteiten van Facilicom zijn ondergebracht in gespecialiseerde divisies.

Voor meer informatie: www.facilicom.nl